Utökning av e-handelsfamiljen

Jag har sedan en ganska lång tid tillbaka varit sugen på ett till eget projekt. Mina affiliatesajter lever en tynande tillvaro men e-handeln på gräsklipparknivar tuffar på. Men inte så mycket under vinterhalvåret av förklarliga skäl.

Det jag har spanat efter var ett färdigt koncept att köpa och inte dra igång något från scratch. Jag har haft bevakningar på Webmaster network och Blocket men det mesta är tyvärr skräp. Nån som vet hur man filtrerar bort ”enorm potential” från blocketsökningar?

Tillslut hittade jag iallafall ett projekt. Det blev en e-handel inom det spännande området vårdkläder med domännamnet kaneltextil.se. Han som sålde butiken har de kunskaper jag saknar och saknar de jag har. Jag hoppas på att lära mig mycket och kunna fylla de kunskapsluckor jag har.

Försäljningen genom webben har på slutet varit försumbar men tack vare några större inköpare har det ändå varit en del omsättning. Jag har så smått börjat att uppdatera webbutiken och hoppas kunna driva trafik dit inom kort. Har bytt plattform till den tidigare konkurrenten Textalk och det verkar fungera relativt smärtfritt. Har iallafall fått snabb hjälp när något krånglat.

Just nu ligger lagret hemma hos en bekant som är på väg att öppna en företagsby här i området. Då kommer jag att kunna hyra lagerplats och ha en bra översikt över produkterna. Nu ligger de nerpackade och i staplade flyttlådor. Jag har haft några beställningar och det har inte varit speciellt tidseffektivt att gräva i lådorna för att hitta rätt plagg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *