Gubbracet 2017

En fin tradition som en skara aktiva och före detta affiliates gör varje år är att springa Gubbracet (tidigare Grabbhalvan). Inser att det var 5 år sedan jag bloggade om det senast men nu blir det av igen.

Tidigare år har Blogvertiser sponsrat anmälningsavgiften men eftersom vi nu har sålt bolaget tog Sveriges bästa affiliatenätverk Adrecord på sig det hedersvärda uppdraget.

Löpning är inte min favoritmotion så därför brukar det bli att jag tränar 0 gånger innan loppet. Så även denna gång. Kenyanen Benny som vanligtvis brukar ha lanserat en handfull affiliatesajter innan vi andra gått i mål har haft en skadedrabbad vår och inte heller tränat något och vi sprang jämsides sista kilometrarna. Men på upploppet ryckte han och vann över mig med en retlig halvmeter.

Adrecord har nyligt bytt lokaler som ligger väldigt nära Gubbracets start- och målgång (slump?) så efter loppet duschade vi och gjorde oss iordning för kvällen där. Sen blev det middag och uteserveringshäng på Stortorget. Det är som vanligt väldigt roligt att höra hur alla andras projekt har utvecklats under åren. Jag och Jakob Svensson har väldigt lika målgrupp i våra webbutiker men så stor skillnad på priserna man kan ha. Jag säljer som bekant knivar till robotgräsklippare och Jakob säljer växthus. En gemensam trend de senaste åren är att vi alla fokuserar på färre och färre sajter. Själv har jag släppt nästan allt i affiliateväg förutom mina julsajter. Den enda med något relativt nytt måste vara Jakob Naredi som tagit över önskelista.se av Anders.

Tack Nicklas på casinobetyg.com för bilden. Hoppas du kan vara med och springa nästa år istället!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *