Mitt nya projekt

När det blev klart att det skulle bli förändringar på E-butik började jag fundera på vad jag skulle göra istället. En gammal idé jag haft om ett betalsystem för ridskolor dammades av tillsammans med två kollegor. När vi blev uppsagda från E-butik jobbade vi intensivt i 1-2 veckor men sen fick ”tyvärr” både jag och Jocke nya jobb så vi fick dra ner på hastigheten. (Jag jobbar nu på zoozoo.com för er som inte vet.) På ca tre månader har vi lanserat invoicer.se och skickat fakturor åt vår första kund.

Tjänsten går ut på att vi hjälper ridskolor (eller vilka lektionsverksamheter som helst) att få betalt av sina elever. Min äldsta dotters ridskola hanterade elevregistret och betalningarna med kollegieblock och manuella sms. De fick bli vår första kund. På sitt konto hos oss fyller de i elevens namn, telefonnummer och när hen har lektioner och vad de kostar. Vi ser till att eleven skapar konto hos oss och fyller i sina adressuppgifter. Ca en månad innan första lektionstillfället skickar vi en faktura till eleven som denne betalar till oss. En gång i månaden betalar vi ut pengar till ridskolan som då bara får ett verifikat att bokföra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *