Vintrosa Fin(n)ish Webcamp

Webcamps blir allt populärare och andelen projekt som påbörjas men aldrig avslutas har aldrig varit fler (ren gissning från mitt håll). Jag tyckte det behövdes ytterligare ett camp men med inriktning på att göra färdigt projekt. Så föddes idén om Vintrosa Fin(n)ish Webcamp. En blandning av att göra klart projekt och bada badtunna och dricka öl (den finska delen av campet). Första campet hölls hemma hos mig under helgen som var och vi var 5 bad- och kodarsugna som hade en riktigt trevlig dag.

Andreas kom redan på fredagen och Benny kom i ottan på lördagen så vi tre hann jobba några timmar innan Christoffer och Anders släntade in strax efter lunch. Andreas och Christoffer jobbade med varsin app för Windows Phone resepektive iPhone. Benny jobbade med en, ännu opublicerad, filtreringsfunktion för matkasse.se. Anders satte sig in i Datafeedr och fixade iordning en sajt om golfvagnar och en om marmorgolv. Själv tog jag hand om ett gammalt sorgebarn och fixade till kalender.nu så den bland annat fungerar fint för den tredjedel av besökarna som surfar från en telefon.

Kvällen avslutades med en varm badtunna, kalla öl och snack och funderingar om vidareutveckling av diverse tjänster och företag. En riktigt lyckad dag och skönt att bocka av ett ”ångestprojekt”. Skulle nog behöva ett liknande camp varje helg för att färdigställa alla projekt som inte prioriterats.

2 responses to “Vintrosa Fin(n)ish Webcamp

  1. Lät som att ni hade en riktigt bra dag. Synd att jag inte kunde haka på den här gången men jag hoppas på repriser! 🙂

    • Jon Gotlin

      Var riktigt trevligt! Går familjen med på att bli utkörda en gång till blir det säkert av 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *