Nisch jag tror på

Här hemma trängs tomatplantor, basilika och andra växter i fönstren så till den grad att vi måste montera extra hyllplan i fönstersmygarna för att allt ska få plats. Kanske är det den fysiska närvaron av odling som gör att jag tror mer och mer på odling som en väldigt bra nisch för webben. Det största odlingsforumet på nätet är odla.nu som har över 1 miljon visningar per vecka så en marknad finns det verkligen. Målgruppen lär också vara köpstark som jag gissar består av gifta kvinnor boende i hus. Odling är också en återkommande syssla vilket gör att oavsett inriktning på ev sajt kommer den förhoppningsvis få återkommande besökare. Jag gillar verkligen min sajt med reservblad till robotgräsklippare. Har jag bara nöjda kunder handlar de igen eftersom gräset aldrig slutar växa.

Någon ny e-butik inom odling lär det dock inte bli för mig. En informations och kunskapssajt likt odlingswebb.se är inte heller något för mig (är på tok för okunnig i ämnet). Vad eller om det blir något har jag alltså ingen aning om. Men nischen som sådan tror jag mycket på! Vad tror du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *