SEO vs Blocket: 2 – 0

Jag har en ganska stor byggställning som jag har för uthyrning. De som hyr den brukar ofta ha den några veckor så även om det bara är några få per sommar som hyr den blir det en slant. Tidigare har jag haft en annons på Blocket men när ingen hade hört av sig och annonstiden gick ut i somras bytte jag strategi och la upp en sida på min byggblogg istället och sökmotoroptimerade den för ”byggställning Örebro”. Jag fixade någon inlänk och ganska snabbt syndes jag på förstasidan och just nu ligger jag 4:a på frasen. Nu är byggställningen uthyrd för andra gången sen jag la upp sidan så tyvärr Blocket, det blir nog ingen mer annons från mig.

2 responses to “SEO vs Blocket: 2 – 0

  1. Nice! Alltid kul att höra moderna David/Goliat-historier. 🙂

    • Jon Gotlin

      Haha, ja. Säg inget till Blocket bara så de inte börjar optimera hela sin sajt för byggställningar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *