E-handel rock’n’roll

Jag har alltid tyckt att det är onödigt att skriva affärsplaner och göra grundliga undersökningar innan man startar något. Nu kanske jag tog det till sin spets när jag startade min nya e-butik gräsklipparknivar.se. Jag räknade lite snabbt ut att jag kan sälja knivarna billigast i Sverige och sen körde jag igång. Från idé till första beställning tog det 22 dagar.

Nu kan jag jobba med varje del för sig. Ska skriva bättre texter i butiken. Brorsan ska fota bättre produktbilder. Osv. Skriv gärna vad du tycker saknas!

Min förra butik där jag sålde cykelhjälmar testade jag dropshipping som verkligen har både för- och nackdelar. Iom gräsklipparknivarnas storlek är det inga problem att ha lagret hemma. Det känns betydligt bättre att ha kontroll på hela kedjan och jag kan förbereda flera paket så det bara är att skriva adressen när beställningen kommer.

Givetvis använder jag vår plattform på E-butik.se. Som utvecklare är det otroligt nyttigt att använda det man kodar. Att ha en egen e-butik innebär att jag använder en stor del av E-butiks plattform.

Idén till butiken föddes när jag letade gräsklipparknivar till vår Husqvarna Automower och insåg att det helt klart fanns plats för en nischad butik. Just nu har jag bara knivar till Husqvarna Automower men jag kanske utökar på sikt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *