Som man frågar får man svar

Det är inte helt ovanligt att lägga ut platsannonser i källkoden och nu senast är det Svt Play som gjort det på deras betasajt. Själva ”annonsen” var lite bristfällig så jag svarade genom att lägga svaret i källkoden på min blogg. Jag mejlade kontaktpersonen på Svt med enbart min url till bloggen i rubriken och har nu väntat otåligt i två veckor men inget svar.

Nu finns det två alternativ.
1. Svt har publicerat svaret på ett smart ställe som jag missat.
2. Svt fattade inte alls att svaret publiceras på samma sätt som frågan.

Jag hoppas givetvis på det första men tror tyvärr de missat mitt svar. Kanske lika bra för jag har ingen större lust att jobba på Svt igen eller för den delen sluta på E-butik 🙂

One response to “Som man frågar får man svar

  1. Mikael Wallin

    asgarv 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *