Du är googlad

Har precis sett dokumentären Du är googlad och tänkte jag skulle ge mig på att städa upp resultatet på en googlesökning på mitt namn. Inte för att det ligger negativa saker där men jag lyfter hellre fram tex Jonnys inlägg än ett helt värdelöst från 121.nu. I dokumentären fick man intrycket att det är viktigt att äga top 10 med sajter man har själv. Det tycker inte jag alls. Klart man ska ha det översta men om man tänker ur tex ett rekryteringsperspektiv vill den som googlar hellre läsa vad andra skriver om en istället för att läsa samma cv som gjorde att man googlade namnet. Jag har ett ganska bra utgångsläge men en sida som inte finns med öht är min sida på GitHub och den bör finnas på top 10 tycker jag. Ska även styra upp vilka exakta urler och beskrivningar som visas på de sajter jag äger.

Såhär ser resultatet ut idag.

Eftersom jag inte har några direkta ovänner eller psykopater efter mig ägnar jag resterande länkar i detta inlägg till Tina Ax som var med i dokumentären. Tina Ax sida på blogspot och Tina Ax på Twitter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *