Symfony day i Köln 2011

Tog en liten paus i min föräldraledighet och åkte till Köln och Symfony day under slutet av förra veckan. Även om jag verkligen uppskattar att vara föräldraledig är det ett skönt avbrott att komma iväg på ett jobbrelaterat evenemang. Symfony day, som trots namnet, är ett 2 dagars event med workshops en dag och konferens en dag.

Workshopdagen gick jag på @hhamons ”A Practical Tour Of Symfony2 & Doctrine 2”. Skönt med en rejäl genomkörare av Symfony2 och även om jag kunde mycket var det bra att få det repeterat. Tyvärr var det lite för många som var för gröna på php så det gick lite för långsamt och vi hann inte med allt som var tänkt.

Konferensdagen var en dag med väldigt blandade föredrag. @igorwesomes dragning av Silex microramverk var intressant. Ska absolut kolla in det mer om jag ska bygga någon lite mindre sajt framöver. En dragning om open source var väldigt bra men dagens höjdpunkt var såklart @fabpot om framtiden för Symfony2. På en fråga från en i publiken om när den nya funktionen kommer switchar Fabien till termninalen och mergar in branchen i master och sen pushar.

Eftersom det inte gick något flyg hem på lördagen blev det allmän hacking samt lite obligatoriskt turistande vid en sjukt stor kyrka. Sammanfattningsvis var det ett helt grymt event! En riktigt bra genomkörare för mitt Symfony2ande inför 24hbc nästa vecka. Kommer att bli awesome!

Fler bilder finns på mitt Flickrkonto.

3 responses to “Symfony day i Köln 2011

  1. Trevligt att ses där nere!
    För de som är mer nyfikna på Symfony så finns mitt repo från workshopen ”A Practical Tour Of Symfony2 & Doctrine 2″ här: https://github.com/persand/sfdaycgn2011

  2. Pingback: På väg mot Symfony Live 2012

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *