Möt Jon Andersson – kärnvapenforskare

Det är alltid lika roligt att beställa från Dell. Varje gång jag beställt därifrån är jag så sjukt sugen på att kryssa i att jag pysslar med kärnvapenforskning. Vad kan syftet vara? Jaga terrorister som är smarta nog att framställa kärnvapen men inte ljuga om det för dell?

dell1

dell2Självklart beställde jag genom min affiliatelänk. Ska bli spännande att se vilken provision jag får för DHS och BSD säger inte mig speciellt mycket.

4 responses to “Möt Jon Andersson – kärnvapenforskare

  1. Ha ha så går det till over there. Så sjukt. 😉

    När de har beteckningar på sina provisioner som inte är de vanliga, borde de då inte ha förklaringar? Hmm…

  2. Trist att man väljer att använda sig av beteckningar som ingen annan använder eller förstår.

  3. Pingback: Selektivt seende | WebbJon

  4. Jon Andersson

    Beteckningarna verkar inte ha någonting med datorer att göra iallfall. Jag har inte fått någon provsion än nämligen. Man kanske bara får ersättning för skrivare och annat junk som man aldrig köper på Dell?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *