Agent Interactive vs Euro Ads 1-0

För någon dag sedan fick jag spam av Euro Ads.

Till: undisclosed-recipients:
Ämne: Intresserad av ett samarbete


Jag har besökt din websida, som ser riktigt intressant ut för oss, och därför skriver jag till dig om ett partnerskap hos EuroAds.

Yada yada

Jag svarade faktiskt och bad han specificera vilken av mina sajter som ”ser riktigt intressant ut” bara för skoj. Sen åkte mejlet i papperskorgen.

Idag ringde Tiina från Agent Interactive och föreslog att jag skulle lägga upp en banner på min sida om julklappar för ett fotolabb som har ett julkortserbjudande. Jag brukar inte ha banners på den sajten men hon tog sig tid att ta fram ett erbjudande som passar mig så jag tänkte ge det en chans. Dessutom skickade hon ett mejl med en länk till koden för bannern. 1-0 till AI alltså!

5 responses to “Agent Interactive vs Euro Ads 1-0

  1. Det är hög tid att affiliatenätverken snäpper upp sig och det är bra att du lyfter fram detta. EuroAds borde skämmas. Den som trycker på knappen för ett sånt där utskick borde sadla om och byta bransch. Potatisodlare ska inte kräva så mycket tankeverksamhet har jag hört.

  2. Hehe sorry nu tryckte jag på knappen lite väl snabbt, det var inget illa menat mot potatisodlare. Hoppas ingen potät läser den här bloggen. Puh…

  3. Jon Andersson

    Jag odlar potatis! Inte mer än 20 potatisar per år så man kanske inte kan kalla sig potatisodlare…

  4. Pingback: 468×60 suger | WebbJon

  5. Att lyfta eller sänka företag tycker jag om. Com Hem spammar mig med reklam = Sänkas. Synsam ger mig bra service = Lyftas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *