Mina sajter del 8 – julrea.se

Usch, här har jag inte rört koden på flera år! Skjut inte på någonting till imorgon som du kan skjuta på till i övermorgon brukar vara mitt motto men här har det gått lite för långt. Att jag inte tar mig tid till sajten beror också på att det uppenbarligen inte är NÅGON som söker på julrea på google. Jag har haft förstaplatsen sen jag registrerade domänen. Besökarantalet går knappt upp under julen. Har bytt taktik och försöker ranka bättre på billiga julklappar istället. Just nu tror jag inte ens affiliatelänkarna funkar men vad gör det utan besökare…

4 responses to “Mina sajter del 8 – julrea.se

  1. Hehe julrea är väl något som folk förknippar med en promenad bland butikerna på stan och inte på nätet. Håll domänen och siten online i 10 år så vänder det… 😉

  2. David

    Glöm inte den emineneta http://www.julegavetips.no där ALLA norrmän hittar sina julklappar!

  3. Jon Andersson

    Det kommer, det kommer! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *