Nya tider

Exakt ett års föräldraledighet tar slut idag. Planerna på vad jag ska göra efter föräldraledigheten har varit ovissa. Tidigare har jag kombinerat filmarbete (långfilmer men framförallt reklamfilmer) och programmeringskonsultande. När vi skaffade barn insåg jag ganska snabbt att filmarbetandet inte var framtiden… Konsultandet och mina affiliatesajter känns lite för osäkra för att satsa helhjärtat på. Att skaffa ett riktigt jobb blev alltså något att sträva efter!

I början av sommaren såg jag att E-butik rekryterade och på måndag börjar jag min anställning! Det ska bli otroligt roligt och spännande att börja jobba där. E-butiks system är lätt 10 år gammalt, byggt i asp och med frames. Som tur är utvecklar de en helt ny lösning med modern teknik och det är med den jag ska jobba. De har precis släppt sin första kund, som säljer barnkläder, på den nya plattformen och jag tycker det ser riktigt bra ut! (jag är helt objektiv nu, anställningen börjar ju på måndag=) ). Utvecklingkontoret ligger i Linköping men jag kommer att jobba hemifrån och åka till Linköping ca 1 dag i veckan.

2 responses to “Nya tider

  1. Lycka till med det nya jobbet Jon! Du kommer att bli en tillgång för dem.

  2. Jon Gotlin

    Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *